Uluslararası Finansal Raporlama ve Denetim Yüksek Lisans Programları

Uluslararası Finansal Raporlama ve Denetim tezsiz yüksek lisans programının temel amacı, ilgili alanda lisans mezunu öğrencileri uluslararası finansal raporlama ve denetim standartlarına hakim, dinamik ve analitik düşünce becerisine sahip uzmanlar olarak yetiştirerek, onları kariyer hayatlarının her kademesine hazır hale getirmektir.
Uluslararası Finansal Raporlama ve Denetim tezsiz yüksek lisans programına kabul edilen öğrencilerin yüksek lisans eğitimlerini tamamlayarak mezun olabilmeleri için ilk iki yarıyılda toplam 30 kredilik 10 adet dersi, ve bitirme projelerini başarıyla tamamlamaları gerekmektedir. Programın minimum süresi 2 yarıyıl maksimum süresi 3 yarıyıldır. Uluslararası Finansal Raporlama ve Denetim tezsiz yüksek lisans programı müfredat bilgisi için lütfen TIKLAYINIZ.